Nordsjællands Kvalitets Rengøring

Mange års erfaring

Høj kundeservice

Effektiv og professionel

Trappevask i Valby

Nordsjællands Kvalitets Rengøring er leverandør af trappevask i Valby. Vi tilbyder trappevask i top kvalitet, som bliver udført efter jeres ønsker. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og har et veluddannet personale, der er specialister i trappevask. Vi lægger stor vægt på kun at have tilfredse kunder, og vi leverer derfor altid et højt serviceniveau.

Kontakt os på telefon 40 97 37 79 og hør mere om, hvad Nordsjællands Kvalitets Rengøring kan tilbyde jer.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst hvor opgaven skal udføres

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Skab det bedste indtryk af jeres bygning

Velholdte trapper er ofte med til at give et præsentabelt førstehåndsindtryk, når personer besøger en bygning for den første gang. Samtidig er en trappevask med til at forlænge holdbarheden af trapper, da der fjernes snavs, der kan være skadeligt for trapperne. Hos Nordsjællands Kvalitets Rengøring tilbyder vi en grundig trappevask i Valby, hvor vi sørger for, at jeres trapper bliver skinnende rene.

Vi tilbyder trappevask i Valby og omegn

Vi udfører trappevask i Valby og i resten af København. Ønsker I, at jeres trapper skal vaskes én gang om ugen eller én gang om måneden? Vi skræddersyer en aftale, der dækker jeres behov og ønsker. Kontakt Nordsjællands Kvalitets Rengøring og få en uforpligtende dialog om trappevask i Valby, og lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til jer.

Lad os give et tilbud på trappevask i Valby

Ønsker I at få et uforpligtende tilbud på trappevask i Valby? Så kontakt Nordsjællands Kvalitets Rengøring. Ring og få en uforpligtende snak på telefon 40 97 37 79 eller udfyld vores kontaktformular. Vi står altid klar til at give jer et godt tilbud på trappevask i Valby.