Nordsjællands Kvalitets Rengøring

Mange års erfaring

Høj kundeservice

Effektiv og professionel

Trappevask Helsingør

Nordsjællands Kvalitets Rengøring tilbyder trappevask i Helsingør for bl.a. virksomheder, kommuner, private og boligforeninger. En beskidt trappe kan være med til at give et dårligt indtryk af din bolig eller virksomhed, hvilket de færreste ønsker. Hvis du bestiller trappevask hos os, behøver du ikke længere bekymre dig om dette, da vi sørger for at vaske din trappe, når det er nødvendigt.

Få et godt tilbud på trappevask i Helsingør. Ring på tlf. 40 97 37 79 og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst hvor opgaven skal udføres

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Pålideligt rengøringsfirma

Hos Nordsjællands Kvalitets Rengøring ønsker vi at være et rengøringsfirma, som vores kunder kan regne med. Vi går derfor meget op i at levere trappevask i Helsingør i en høj kvalitet til den aftalte tid. Vores medarbejdere er meget motiverede for deres arbejde, og de har alle stor ekspertise i trapperengøring. Vi sætter en stor dyd i at have en god kontakt med vores kunder, og gør derfor meget ud af løbende at have en dialog med vores kunder.

Individuelle tilbud på trappevask i Helsingør

Vi tilpasser vores tilbud på trappevask i Helsingør individuelt til vores kunder. Det er ofte meget forskelligt, hvor tit det er nødvendigt at foretage en trappevask fra sted til sted. Vi aftaler derfor i samråd med den enkelte kunde, hvilken løsning, der passer bedst til kundens behov. Hvis vi indgår en fast aftale, sørger vi for at vaske din trappe i et fast interval, som vi aftaler i fællesskab.

Uforpligtende tilbud på trappevask i Helsingør

Lad Nordsjællands Kvalitets Rengøring udforme et tilbud på trappevask i Helsingør. Kontakt os via vores kontaktformular eller ring på telefon 40 97 37 79. Vi står klar til at tage imod din henvendelse.