Nordsjællands Kvalitets Rengøring

Mange års erfaring

Høj kundeservice

Effektiv og professionel

Trappevask på Frederiksberg

Ønsker du, at din trappeopgang på Frederiksberg skal være pæn og velholdt året rundt? Så lad Nordsjællands Kvalitets Rengøring stå for rengøringen. Vi har en bred kundeskare, og udfører trappevask på Frederiksberg for bl.a. boligselskaber, virksomheder, kommuner og ejerforeninger.

Kontakt Nordsjællands Kvalitets Rengøring på tlf. 40 97 37 79, hvis du ønsker at få et gratis tilbud på trappevask på Frederiksberg.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst hvor opgaven skal udføres

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Effektiv trappevask

Vi sætter en ære i at opretholde et højt serviceniveau og kun levere trappevask i en høj kvalitet. Vores mange års erfaring inden for branchen har gjort os til eksperter i trappevask. Vi besidder derfor den nødvendige viden, til at kunne rådgive og vejlede vores kunder i, hvilken løsning inden for trappevask, der passer bedst til den enkelte kundes behov, hvad enten du bor på Frederiksberg eller resten af københavnsområdet.

Trappevask efter dit behov

Hvis du vil være fri for at skulle tænke på, hvornår din trapper trænger til at blive vasket, så tilbyder vi at lave en fast aftale. Du bestemmer, hvor ofte dine trapper på Frederiksberg skal vaskes, og vi søger for at møde op inden for det aftalte interval. Det kan være meget forskelligt, hvor ofte en trappevask er nødvendig. For nogle kunder er det nødvendigt hver anden dag, mens andre kan nøjes med hver 14. dag. Sammen sammensætter vi den løsning, der passer bedst til dit behov.

Få et tilbud på trappevask på Frederiksberg

Hos Nordsjællands Kvalitets Rengøring giver vi gerne et uforpligtende tilbud på trappevask på Frederiksberg. Vi kan kontaktes på telefon 40 97 37 79. Du er også meget velkommen til at anvende vores kontaktformular. Så kontakter vi dig, når vi har modtaget din henvendelse.