Nordsjællands Kvalitets Rengøring

Mange års erfaring

Høj kundeservice

Effektiv og professionel

Trappevask på Amager

Nordsjællands Kvalitets Rengøring har i de sidste 10 år udført trappevask på Amager. Trappeopgangen er ofte det sted, man møder først, når man besøger et etagebyggeri. En ren og velholdt trappeopgang er derfor at foretrække, for at skabe det bedste forhåndsindtryk. Hos Nordsjællandsk Kvalitets Rengøring leverer vi altid vores trappevask til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ring til Nordsjællands Kvalitets Rengøring på telefon 40 97 37 79 og få et godt tilbud på trappevask på Amager.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst hvor opgaven skal udføres

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

God og grundig trappevask

Hos Nordsjællands Kvalitets Rengøring tilbyder vi professionel og effektiv trappevask på Amager. Vi betjener bl.a. boligselskaber, kommuner, ejerforeninger, virksomheder og private kunder. Vores medarbejdere har stor erfaring inden for branchen, og de gør alle deres bedste for at udføre den bedste service for vores kunder på Amager.

Tilfredse kunder på hele Amager

Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, og vi strækker os derfor langt for at tilfredsstille vores kunder. Vi ønsker kun at levere trappevask på Amager i en høj kvalitet, der sikrer en høj kundetilfredshed. Hvis kunden ønsker det, tilbyder vi at lave en fast aftale med vores kunder, så vi kommer og vasker kundens trapper på et fast interval. På den måde er kunden fri for selv at skulle ringe hver gang, at trapperne på Amager trænger til en trappevask.

Vil du have et tilbud på trappevask på Amager?

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på trappevask på Amager? Så er du velkommen til at kontakte Nordsjællands Kvalitets Rengøring på telefon 40 97 37 79. Du er også meget velkommen til at anvende vores kontaktformular. Så kontakter vi dig, så snart vi få mulighed for det.