Nordsjællands Kvalitets Rengøring

Mange års erfaring

Høj kundeservice

Effektiv og professionel

Håndværkerrengøring

Når der har været håndværkere i huset, er der ofte snavs og støv over det hele. Det kan godt være en større opgave at skulle stå for rengøringen selv. Nordsjællands Kvalitets Rengøring kan sørge for effektiv rengøring efter håndværkerne, ved byggeprojekter som nybygning og ombygning.

Ring til os på telefon 40 97 37 79 eller brug kontaktformularen her nedenunder til at sende os en besked. Så vender vi tilbage med svar og/eller et godt tilbud.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst hvor opgaven skal udføres

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Lad os klare rengøringen

Skal vi ikke spare dig for besværet ved oprydningen efter håndværkerne? Når du vælger Nordsjællands Kvalitets Rengøring, er du garanteret at der bliver ryddet op og gjort grundigt rent. Vi er helt sikre på at du vil være 100 % tilfreds med rengøringen, som gør at du kan bruge huset igen med det samme.

Mange års erfaring

Med over 9 års erfaring inden for rengøring, ved vi hvad der skal til for at skabe de mange tilfredse kunder vi har. Derfor er du også sikret at vi overholder aftalen, kommer til tiden og at du får en god og personlig kundeservice.

Lad os starte med et give dig en pris

Fortæl og gerne lidt om din opgave, så kan vi give tig en uforpligtende pris. Bare ring til os på telefon 40 97 37 79, eller send os en besked via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.