Nordsjællands Kvalitets Rengøring

Mange års erfaring

Høj kundeservice

Effektiv og professionel

Ejendomsservice

Nordsjællands Kvalitets Rengøring tilbyder ejendomsservice i hele Nordsjælland og København. Hos os er du ikke blot en ud af mange. Vi sætter pris på vores kunder og lægger vægt på den personlige og tætte kundeservice.

Hvis du ringer til os på telefon 40 97 37 79, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen herunder. Så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst hvor opgaven skal udføres

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Professionel og pålidelig ejendomsservice

Når du vælger Nordsjællands Kvalitets Rengøring som din samarbejdspartner, er du sikret en professionel tilgang og en pålidelighed der gør, at du trygt kan lade os om at klare opgaven.

Vi har mange års erfaring med ejendomsservice og hjælper også gerne dig.

Mange års erfaring

Nordsjællands Kvalitets Rengøring har gennem de sidste 9 år hjulpet utallige tilfredse kunder. Vi tror på at netop de mange glade kunder, som vedbliver med at være kunder, er vores største styrke. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service, hvilket er noget der er til at mærke.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål vedrørende vores services eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så ring endelig til os på telefon 40 97 37 79. Vi står klar til at tage imod din henvendelse. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en besked, ved at udfylde kontaktformularen her på siden.