Kontakt

Erhvervsrengøring i København

En af de ting, der ofte er med til at skabe et godt kontormiljø på en arbejdsplads, er et rent kontor. Hvis du vælger Nordsjællands Kvalitets Rengøring til at udføre din erhvervsrengøring i København, er du sikret et professionelt rengøringsarbejde i en høj kvalitet. Vores medarbejdere er veluddannede og engagerede, og de udfører alle 1. klasses rengøringer.

Vil du bestille kontorrengøring i København, så ring på telefon 40 97 37 79 eller blive kontaktet af os ved at sende din besked via kontaktformularen herunder.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Vi tilbyder

Vores navn forpligter

Med et navn som vores, forpligter det at levere rengøring i høj kvalitet, hvilket vi selvfølgelig også gør. Vi tilbyder effektiv og professionel rengøring til alle typer kontorer i København. Hos Nordsjællands Kvalitets Rengøring kan du få præcis den rengøringsløsning, der passer til dit kontor. Vores mange år i rengøringsbranchen gør, at vi har en stor viden inden for rengøring for virksomheder og institutioner, og vi kan derfor rådgive vores kunder bedst muligt.

Tilfredse kunder i hele København

Vi har igennem årene haft mange tilfredse kunder, og det ønsker vi at opretholde i fremtiden. For at vi kan give dig den bedste erhvervsrengøring, er det vigtigt for os at have en god dialog med kunden, inden vi indgår en aftale. På den måde kan vi tilpasse vores rengøringsløsning specifikt til dit kontor. En anden vigtig ressource for at skabe tilfredse kunder er vores dygtige medarbejdere, og vi udvælger derfor nøje vores medarbejdere, så de lever op til vores høje kvalitet.

Få et tilbud på erhvervsrengøring København

Hvis du ønsker at modtage et tilbud på rengøring af jeres kontor i København, kan vi kontaktes på telefon 40 97 37 79. Du kan også udfylde vores kontaktformular herover, og så kontakter én af vores medarbejdere dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at starte et godt samarbejde om jeres erhvervsrengøring.

nk-rengoering.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK