Nordsjællands Kvalitets Rengøring

Mange års erfaring

Høj kundeservice

Effektiv og professionel

Kontorrengøring på Frederiksberg

Søger du et firma, der kan stå for rengøringen af dit kontor på Frederiksberg? Så er Nordsjællands Kvalitets Rengøring et oplagt valg. Vi har over 10 års erfaring med kontorrengøring på Frederiksberg, og vi leverer altid rengøring i høj kvalitet.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dit kontor, så kontakt os på telefon 40 97 37 79 eller benyt kontaktformularen herunder.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst hvor opgaven skal udføres

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Professionel kontorrengøring

Vores medarbejdere er alle meget dygtige og kompetente inden for feltet, og de leverer altid et professionelt arbejde. Vi sætter stor pris på at levere god kundeservice, og vi bruger derfor altid den nødvendige tid på at forventningsafstemme med vores kunder. Derved sikrer vi, at vores kunder får den kontorrengøring på Frederiksberg, som de ønsker.

Få en fast rengøringsaftale

Det er ofte, at det er nødvendigt at gøre et kontor rent flere gange om ugen. Hos Nordsjællands Kvalitets Rengøring tilbyder vi at lave en fast kundeaftale, hvor vi møder fast op på kontoret på Frederiksberg på aftalte tidspunkter. Det kan fx være, at du ønsker, at dit kontor skal rengøres to gange om ugen. I det tilfælde fastsætter vi i samarbejde to dage, hvor vores personale møder op og foretager din kontorrengøring på Frederiksberg. På den måde er du fri for selv at skulle kontakte os hver gang, at dit kontor trænger til en rengøring.

Få et tilbud på kontorrengøring til Frederiksberg

Du er altid velkommen til at kontakte Nordsjællands Kvalitets Rengøring, hvis du har nogle ubesvarede spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille kontorrengøring på Frederiksberg. Vi kan kontaktes via nedenstående kontaktformular eller via telefon 40 97 37 79 i hverdagene mellem kl. 8 og kl. 16.